Reacties van klanten

 
Hier vindt u een paar reacties van onze klanten:
 

Loes en Yolanda:

IPL werkt uitstekend! Neem de tijd en de behandelingen die je nodig hebt en het resultaat is verbluffend! Jeannette is een spontane, gezellige dame die je precies kan vertellen over hoe en wat de behandeling inhoud en stelt je helemaal op je gemak! Een aan te bevelen salon!

 

Peggy:

Even een korte review, voor mensen die nog twijfelen: Ik ben nu 3/4 jaar bezig met IPL ontharing bij deze salon en doe benen, oksels en schaamstreek. Ik vind dat Jeannette een professionele salon heeft en goed antwoord kan geven op eventuele vragen. Het grootste deel van de behandeling is niet pijnlijk, alleen de schaamstreek is op bepaalde plaatsen iets pijnlijker. Ik heb nu 6 behandelingen gehad, en ben erg tevreden over het resultaat. De haren in de schaamstreek en oksels zijn bijna allemaal weg en op de benen gaat het de goede kant op! Het is echt een aanrader met een super prijs-kwaliteit verhouding. Op internet zie je vooral veel berichten van mensen die zeggen dat IPL niet zou werken. Probeer het uit en je zult zien dat het echt wel resultaat heeft (zelf heb ik wel donkerbruine/zwarte haren). 

 

Danny:

Na 2 behandelingen al resultaat,super!!!
Jeanette is heel duidelijk in haar uitleg en zegt precies wat ze gaat doen.Ik ben super tevreden:)

 

Nicole:

Nette, fijne salon. Goede uitleg en snelle behandeling.
Jeanette is erg enthousiast en gedreven…..en resultaat is prachtig.

 

Joyce:

ik ben bij jeannette geweest en heb daar een behandeling ondergaan, de informatie die ik daar heb gekregen was zeer uitgebreid en de behandeling zelf heeft ze stap voor stap uitgelegd wat ze ging doen en dat was heel geruststellend en ik ga zeker weer terug als ik deze sessie af heb.

 

Deze reacties zijn geplaatst in ons gastenboek, helaas moesten we het gastenboek verwijderen omdat er erg veel spam op gezet werd.

 

MENU