Voordelig ontharen
 

We kunnen u voordelig ontharen doordat we onze winstmarges laag houden, daarbij is het wel van groot belang goede apparatuur in huis te hebben, de E-Light Prof E150 welke wij gebruiken is een van de beste systemen die op dit moment verkrijgbaar zijn op het gebied van IPL (Intense Pulse Light) ontharen. Belangrijke kenmerken van deze machine zijn de hoge eisen waaraan het apparaat voldoet (CE-1023 goedgekeurd en ISO 13485 gecertificeerd), hij is hierdoor zeer veilig zodat de behandeling gegeven kan worden zonder enige bij- of neveneffecten. Daarbij komt dat hij door het gebruik van RF-technologie ook geschikt voor het behandelen van blonde, rode en grijze haartjes.

 
Wat houdt de behandeling in?
 

Indien nodig wordt voorafgaand aan de behandeling de huid geschoren, uiteraard met een nieuw wegwerpscheermesje, daarna breng ik een contactgel aan op het te behandelen oppervlak en worden de haren op dat deel huid weggeflitst, hier zult u weinig tot niets van voelen. Na de behandeling wordt een verzachtende, verkoelende aloe vera creme aangebracht en kunt u verder gaan met uw normale dagindeling. In de week voor de behandeling is het raadzaam niet in de zon of onder de zonnebank te gaan, hoe lichter de te behandelen huid is des te beter is het resultaat. U mag de maand voor de behandeling de huid niet harsen of epileren, scheren mag wel. Het beste kunt u zich in de 24 uur voorafgaand aan de afspraak scheren, echter NIET met scheerschuim of andere scheerproducten. De huid moet schoon en droog zijn, geen bodylotion, parfum, make-up of deodorant aanbrengen voor de behandeling. a.u.b. niet onder de zonnebank gaan in de eerste dagen na de behandeling. Gebruik in de weken na de behandeling tijdens het zonnen een goede zonnebrandcrême met hoge beschermingsfactor van minimaal 20 op de behandelde huid, het is aan te raden om de eerste 24 uur na de behandeling niet te zonnen of tenminste het behandelde huiddeel af te dekken.

 
Aantal behandelingen
 

Elke haar op ons lichaam maakt een groeicyclus door. Slechts ca. 25% van alle haren zijn echter tegelijkertijd in de groeifase. De overige 75% van de haren verkeren dan in rustfase. Wanneer een haar in rustfase is heeft ontharen met IPL echter geen nut. Bij een IPL ontharen zijn daarom altijd minstens acht tot tien behandelingen nodig om tot een goed resultaat te komen. Bij behandelingen voor couperose is dit vier tot vijf, en bij huidverjonging moet u op zes tot acht behandelingen rekenen.

 
Pijnloos en snel ontharen
 

Door IPL-behandelingen krijgt u een beter en gladder uitziende huid. De gepatenteerde IPL-technologie is de opvolger van oude, pijnlijke ontharingsmethoden zoals elektrisch ontharen en geeft een langdurig resultaat. De brede straal van het flitslicht behandelt grote oppervlakken zoals rug, schouders, armen, benen en gezicht. Het is hierdoor sneller en goedkoper dan methodes waarbij bij ontharing haar voor haar wordt verwijderd. IPL-technologie is een bewezen, veilige, snelle en effectieve methode voor ontharen, couperose, pigmentvlekjes en huidverjonging. In principe kunnen alle gebieden behandeld worden, bij een eerste bezoek wordt uw huidtype bepaald en de behandeling aangepast op huidtype en te behandelen gebied.

 

 

MENU